Wall of purses

  • 21.04.2017, 20:11

Åhhh, da er jeg så fornøyd. Hylle fra Ikea, og etter planen noen småskuffer her og der (dette designer man selv, hvor man vil ha dem) og de fleste andre fyllt med vesker. Vesker, vesker, vesker, jeg elsker vesker. Når jeg ser en veske så tenker jeg (nesten alltid) at den vesken hadde sett stilig ut på meg, hahaha, sånn er det med den saken. 

I kveld, fredag og all ting, er det ferdig. Ny hylle med skuffer og noen av veskene mine på plass. Jeg så det for meg før jeg gjorde dette, og må si at jeg er superfornøyd med resultatet! Det er bare en så deilig følelse å planlegge noe, og få det gjort, og så blir man så fornøyd med det hele. Godt humør på denne damen i kveld.

Er det ikke bare lekkert? Det er så viktig å omringe seg med ting og tang, hva det nå enn er, som man liker selv. Jeg føler selv at det gjør dagen og humøret og alt bedre, uansett hva en har å stri med. Vel, iallefall så gjør det ikke sakene verre å ha det litt pent og koselig og sånn som man drømmer om i hjemmet sitt.

Fineste fredagskvelden videre.

 

                                                       {                                                       {                                                       {                                                       {
#fornøyd #ikea #skuffer #vesker #hylle #hus #rom #stilig #fredag
 

Search

Bloggdesign

hits